Zeeuws-Vlaanderen
Zeeuws-Vlaanderen is een regio vol contrasten. Naast een bezoek aan de traditionele dorpen en steden, kunt u aan de kust heerlijk genieten van de zee en het strand. In Zeeuws-Vlaanderen vindt u volop leuke winkels en in de maanden juli en augustus worden in een groot aantal badplaatsen gezellige avondmarkten en braderieën georganiseerd. In de vele cafés, restaurants en strandpaviljoens kunt u bovendien smakelijk Bourgondisch tafelen.

Natuurliefhebbers zijn in Zeeuws-Vlaanderen aan het juiste adres. De natuurgebieden het Verdronken Land van Saefthinge, het Zwin en de Braakman vormen de ideale omgeving voor prachtige wandel- en fietstochten. Kortom, voor ieder wat wils in Zeeuws-Vlaanderen!

In het huisje vind u dan ook fietskaarten van Zeeuws-Vlaanderen. Fietsen zijn te huur op het dorp bij Firma de Boer, Molendijk 1, te Hoek, telefoon: 0115 44 21 44, kosten: 8€ per dag en 25€ per week.

Niet ver gelegen van Antwerpen, Brugge, Gent en Knokke vormt de Merelaar een ideaal vertrekpunt voor gezellige dagtrips. Liever lekker uitwaaien op het strand? Rijd dan eens naar het nabij gelegen Breskens of ga op zoek naar fossielen en haaientanden op Cadzand!

Nabijgelegen dorpjes en steden


Over zeeland algemeen


VVV Zeeland
Heel veel informatie over Zeeland en wat er zoal te beleven valt!
-------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------