Zeeuws-Vlaanderen - Uit met kinderen
Miniatuur Walcheren (Middelburg)

Minimundi is het nieuwe familiepretpark, waar Nieuw Miniatuur Walcheren onderdeel van uitmaakt, in ZEP Middelburg. Het nieuwe park bestaat uit voormalige "Miniatuur Walcheren', een attractiepark met verschillende spektaculaire attracties en een indoor Speelland van ruim 1800m2.


Toversluis (Sluis)

Naast een indoor-en outdoorspeeltuin voor kinderen tot 13 jaar is er ook het Game Kingdom waarin kinderen en volwassenen zich uitstekend kunnen vermaken met o.a. electronisch speelapparatuur zoals racers, computergames, grijpers en natuurlijk de 'Kamelenrace'. Volwassenen boven de 18 jaar kunnen ook spannend ontspannen in het Funtastic Casino.
Lekker uit eten is geen probleem binnen Toversluis, een keuze uit het rijkelijk aanobd soms nog wel. Zo kunt u er steengrillen, wokken, Tepan yaki, of vanuit de menukaart bestellen. Ook voor de kinderen is volop keuze en wel in alle restaurants.


Reynaertland (Hulst)

Pret voor iedereen! Een te gekke binnenspeeltuin voor de Kids en een heerlijke zwembadaccomodatie voor jong en oud. Alles voorzien van een bijzondere Reynaertsfeer, in een mooi groene omgeving tussen nostalgische middeleeuwse huisjes......


Speelboerderij Pierewiet (Nieuwvliet)

Als je bij Pierewiet iets kan, dan is het knutselen. Er is een speciale schuur vol met allerlei knutselspullen en spannende apparaten. Natuurlijk wordt eerst uitgelegd en voorgedaan hoe al die apparaten werken en dan mag je zelf aan het werk. Je bent zo een paar uurtjes lekker bezig. En als het klaar is neem je het knutselwerk natuurlijk mee naar huis. En wat dacht je van een tuin vol avonturen! Tussen de perenbomen gebeuren de gekste dingen. Misschien speel je graag piraatje. Bij Pierewiet staat een echt schip. Maar skelteren kan ook. Of springen op een enorm springkussen, reuzenbellen blazen, of super snel van een kabelbaan.


Dagreceatieterrein de Braakman (Hoek)

3 euro p.p. vanaf 4 jaar. Toegang is inclusief gebruik van zwembad, speeltuin, trampoline, skate-park, boemeltreinritten (hoogseizoen), midgetgolf, douches. Een jaarkaart kost 60 euro per gezin. Surfen kan met eigen of gehuurde planken; zeilbootjes zijn ook te huur.

Middenweg 1, Hoek, 5 km, 5 minuten

-------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------