Zeeuws-Vlaanderen - Sportief
Paardrijden bij Equus (Biervliet)

Op tien minuten rijden ligt manege Equus dat gespecialiseerd is in het lesgeven van kinderen. Daarnaast is het ook een stoeterij en fokkerij. Ook vakantiegasten zijn van harte welkom om te komen. Volwassenen kunnen ook terecht bij de manege in Terneuzen of Axel.


Snowbase (Terneuzen)

Snowbase: De nieuwe overdekte sneeuwpiste is een must voor zelfs de meest fanatieke snowboarder. Het uitdagende aanbod op het gebied van sport, horeca en entertainment laat niemand koud. Te midden van twee prachtige skihellingen ervaar je het gevoel van opwinding, plezier en ontspanning; de coolest experience!


Zwemparadijs Scheldorado (Terneuzen)

Scheldorado heet u van harte welkom in het subtropisch zwemparadijs. In het golfslagbad, recreatiebad, plonsbad, babybad, en verwarmd buitenbad zijn er heel wat spetterende attracties te ontdekken. Meerdere glijbanen, de Aquajungle met touwladders en boomhutten, bruisballen, jetstreams, whirlpools, stroomversnellingen garanderen pret voor jong en oud.


Golfclub Oostburg

Golfclub Oostburg is een golf en country club, toegankelijk voor leden en gasten. Het complex beschikt over een grote oppervlakte met daarop een groots aangelegd golfparcours, tuinen en accommodaties. Het clubhuis getuigt van een onmiskenbare liefde voor schoonheid en eeuwigheid. Het tijdloze concept van De Brugse Vaart is dan ook terug te vinden in de vele gedetailleerde aspecten van het domein. Situeert zich in West-Zeeuws-Vlaanderen nabij de Belgische grens op korte afstand van de badstad Knokke-Zoute. Deze locatie werd in het bijzonder uitgekozen vanwege haar rustige ligging temidden de uitgestrektheid van het prachtige, ongeschonden en aantrekkelijke landschap van Zeeuws-Vlaanderen. Hier was nog de ruimte te vinden voor een volwaardige 18 holes Championship Course met optie op een aaneensluitende en onversnipperde uitbreiding naar 36 holes, inclusief alle nodige accommodaties.


Sportpunt Zeeland (Goes)

De accommodatie heeft een totale vloeroppervlakte van 10.000 m² en is 7 dagen per week geopend. Het hart van Sportpunt Zeeland is het grote subtropische zwembad met meer dan duizend vierkante meter zwemplezier. De twee super glijbanen met spannende lichteffecten zijn een ware attractie.

Maar Sportpunt Zeeland is veel meer dan zwemplezier. Drie sporthallen voor diverse zaalsporten en tennis, vier squashbanen en een klimwand. De ligging in het recreatiegebied "De Hollandsche Hoeve" biedt tevens een kinderboerderij, buiten- en binnenspeeltuin, ambachtencentrum, midgetgolfbaan, pannenkoekenhuis, milieu educatie centrum en een wandelgebied met boomgaard en heemtuin.


Barettochten (Oost Zeeuws-Vlaanderen)

De Oost Zeeuws-Vlaamse Barettochten bieden de mogelijkheid om het oosten van Zeeuws-Vlaanderen op een zeer avontuurlijke, natuurlijke en vooral unieke manier te ontdekken. Geen gewone fiets- of wandelroutes, maar spannende avontuurlijke tochten die u in groepsverband het fraaie landschap van Oost Zeeuws-Vlaanderen doen ervaren. U beleeft niet alleen de natuur, maar ook het karakter, de gastvrijheid en streekgebonden producten.

Er is keuze uit verschillende tochten, die ieder een eigen thema hebben. Iedere tocht heeft zijn eigen avontuurlijke ingrediŽnten: een mountainbike, kano, trekvlot of zelfs een step wordt gebruikt om een deel van de route te volgen of u hebt in sommige gevallen gps nodig om uw weg te vinden. Mede dankzij samenwerking van agrarische ondernemers voeren de Oost Zeeuws-Vlaamse Barettochten u niet enkel langs gebaande wegen en paden door het landschap, maar ook langs akkerranden en weilanden, wat altijd weer voor de nodige verrassingen zorgt.

-------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------