Zeeuws-Vlaanderen - Mindervaliden
Trekpaardenwereld - Paardenmelkerij (Oostburg)

In de maanden mei juni, juli, augustus en september is de paardenmelkerij op div. woensdagen geopend voor bezoekers. Regelmatig is er op deze woensdagen een extra activiteit. Bijzonder: Trekpaardenwereld heeft ook voor achter het paard een slede waar een rolstoel op kan, als je daar op mee gaat voel je helemaal de beweging van het paard. Je zit in je eigen rolstoel en je begeleider kan ook mee. Er is een opstapperron beschikbaar zodat personen vanuit een rolstoel op het paard getild kunnen worden. Tevens zijn ze in het bezit van een duozadel, een ervaren ruiter kan op deze manier een andere persoon op een paard, tijdens het rijden, begeleiden.


verhuur strandrolstoelen (Breskens, Groede, Nieuwvliet, Cadzand)

In deze brochure vindt u alle kustlocaties waar u een strandrolstoel kunt lenen. Een strandrolstoel is een terreinstoel waarmee u gemakkelijk over het strand kunt rijden met of zonder behulp van een begeleider. Op deze manier kan iedereen van het strand genieten.
Bij de adressen in deze brochure kunt u aan de hand van de icoontjes zien waar bepaalde strandrolstoelen te leen zijn.


rolstoeltoegankelijke restaurants in de buurt van de merelaar (Terneuzen, Philippine)

Op deze site vindt u restaurants waar u met een rolstoel terecht kunt. Er is in deze restaurants ook een rolstoeltoilet aanwezig.

-------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------